Hé! Ik ben Shellsey.

Ontdek wie ik ben en wie weet
werken we binnenkort samen!

In ’t kort

#studious #GraphicDesign #trynewthings #ordered #to-dolists #teamplayer #silent #livetoday #challenge #happy #enthusiastic #dessert #chocolate #pasta #fruit #drinks #tea #cocktails #food #nature #water #dogs #kids #friends #family #cities #Ostend #Bredene #Ghent #silent #challenge

Geboeid door de vormgeving van vele werkjes, de leuke touch en feeling door de vele druktechnieken, aanvullend met een rijkelijk vleugje leergierigheid ben ik in 2013 terechtgekomen in de grafische sector. Ik word gelukkig van to-dolijstjes, matching colors, feedback, post-it’s, een leeg bureaublad, geordende mapjes en natuurlijk niet te vergeten: heerlijke dessertjes (iets met vanillecrème en karamel ofzo).

Mijn persoonlijke ambitie is verder uitgroeien tot een allround graphic designer met onder andere strategische kennis in digitale contentmarketing en in het algemeen communicatie. Doorheen mijn carrière zou ik heel graag blijven leren en op elk vlak kunnen helpen en presteren. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te ontdekken en hierover bij te leren, zodat we samen tot een hoger niveau kunnen groeien.

Teamplayer

Al ben ik introvert, ik werk graag samen in team en geniet van sociale interactie. Feedback zie ik als een zegen.

Zelfstandig

Naast teamwork en overleg werk ik goed zelfstandig. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Leergierig

Ik sta altijd open om nieuwe dingen te ontdekken en hierover bij te leren.

Persoonlijk doel: Allround

Doorheen mijn carrière zou ik heel graag blijven leren en op elk vlak kunnen helpen en presteren.

Mijn studies

“Jezelf zien groeien en evolueren, de grootste energieboost om verder te gaan. Zo word je steeds de betere versie van jezelf. ”

Mijn avontuur begon in de secundaire opleiding Print & Grafische Media aan Edugo Campus Glorieux. Ik voelde mijzelf toen al geleidelijk aan groeien in deze branche waardoor ik mij nog meer wou verdiepen. Ik heb vervolgens de Professionele Bachelor in Grafische en Digitale Media behaald aan Arteveldehogeschool, met als afstudeerrichting Crossmedia-Ontwerp, Graphic Design.

Zo groeide ik tot een jonge, leergierige vormgeefster boordevol kriebels bij nieuwe uitdagingen. Verder heb ik interesse in digitale marketing en in het algemeen communicatie. Hierdoor heb ik besloten een tweede bachelordiploma te behalen in Communicatiemanagement en mij verder te ontplooien.

Ook mijn stages hielpen mij verder te ontplooien. In het zesde middelbaar liep ik stage bij drukkerij Focus Print, waar het vooral draaide rond offset en afwerking. Tijdens mijn bacheloropleidingen liep ik stage bij Fantastic Agency, daar deed ik communicatie gerichte taken en allround graphic design in functie van employer branding. Je kan daar gerust eens vragen naar ‘Seashell’ of ‘Schelp’.  ; )

Zin om samen te werken?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met mij!

Sfeerbeelden

Shellsey leidt het team.

Shellsey poseert trots met haar grafisch ontwerp.

Shellsey glimlacht.